Monday, June 1, 2009

La Mulţi Ani!

La Mulţi Ani copiilor de lângă noi şi din noi, azi a fost 1 Iunie!

6 comments:

to-morrow said...

La multi ani pentru copilita ta! Sa ii fie drumul frumos in viata!

Amalia said...

Multumesc din suflet :)

Anonymous said...

La multi ani cu intarziere Adelinei si tie si tuturor care inca mai copilaresc din cand in cand.

O sa-ti raspund aici la intrebare. De venit as vrea sa vin si acum. Si nu glumesc. As veni nu numai sa vad Chicago, dar sa te intanesc in carne si oase pe tine. Poate par siropoasa, insa de cand ti-am calcat pragul blogului am simtit ca am gasit un om pe sufletelul meu.

E posibil sa ma mut iarasi, pentru ca domnu' sot s-ar putea sa fie promovat. Si promovarea vine cu relocare. De data asta mai aproape de tine, in Bloomington Illinois. Asteptam raspunsul de ceva vreme. Daca o sa fie unul afirmativ, promit solemn, cu mana pe inima, ca ma urc in masina si vin in Chicago.

Amalia said...

Ionela, multumesc de urare si te astept cat mai curand posibil :)

Alina Grozea said...

La multi ani, Amalia, cu intarziere, si pentru fetita ta, de 1 iunie. Si multumesc si pentru urarile adresate mie..
Apropo de copii, nu vreau sa fiu rea sau nedreapta, dar sunt derutata si ingrijorata, dupa cum am scris si la mine pe blog. Aud tot mai multe cazuri de femei care nu mai stiu cum sa se poarte cu copilul lor, prietena mea cea mai buna e in situatia asta, o prietena mai noua la fel, mi-a scris o scrisoare absolut ravasitoare. Iar eu sunt neputincioasa, nu stiu cum sa le ajut. Copiii de azi sunt voluntari, impertinenti...vilolenti, unii. Incercanati, de la atata calculator si televizor.Unde sunt candoarea, sfiosenia, rosul in obraji, prospetimea, naivitatea... Tu esti mama, poate ai mai multe raspunsuri decat mine.

Amalia said...

Sonice, draga mea, e o tema foaaarte interesanta, vin la tine imediat sa-mi dau cu parerea.