Monday, June 29, 2009

Încurcături de vară

Sâmbătă am ieşit, ca aproape tot neibărhudul, la piscina parcului de care aparţinem. Am ocolit cu mare grijă intrarea în vestiarul pe care scria men şi am păşit cu toată încrederea pe a doua intrare. Că doar se ştie că, în principiu, există numai două sexe. După doi paşi am observat cu spaimă fundul gol al unui domn trecut de câteva dintre tinereţi. M-am mirat şi m-am revoltat ce caută în vestiarul femeilor, apoi am mai zărit încă un fund, aproape similar. Apoi am cuplat că parcă nici vestiarul femeilor nu mai arată cum arăta odată, ceva s-a schimbat. Am ieşit ca din puşcă, înainte de a admite conştient că m-am rătăcit prin vestiarul bărbaţilor.

Norocul meu a fost că spionaţii se găseau cu spatele la mine şi nu mă puteau vedea. Am dispărut înainte ca cineva să mă observe şi să cheme poliţia, pompierii şi salvarea, aşa, just in case. Ghinionul meu a fost că nu am văzut nimic frumos, dar de, nu le poţi avea pe toate, şi mai ales nu poţi avea o baie grozavă în piscină şi un peisaj superb, peste care să te nimereşti din cea mai inocentă şi irepetabilă greşeală. De sâmbătă încoace verific de trei ori inscripţia de pe orice uşă pe care se întâmplă să trebuiască să mă strecor.





8 comments:

mamica de Sebastian said...

Am ris cu pofta la patania ta:)

Anonymous said...

Stii cum se zice..."they mooned you" :))

Amalia said...

mamica de Sebastian: uh, s-a intamplat asa de rapid ca abia pe urma am procesat si am trait socul. Culmea e ca am fost revoltata, ce cauta indivizii aia in vestiarul doamnelor :))

Amalia said...

Ionela, nu stiam dar acum am retinut :)

Anonymous said...

Sa te ratacesti in vestiarul masculilor si sa nu vezi nici un exemplar demn de luat in seama...ei, asta da ghinion!! Pe cuvant!

Sofie said...

Eu m-as consola cu gindul ca totusi am fost in vestiarul muierilor si-am dat peste 2 gay :))) ...

Amalia said...

andutza: asa-i? Mersi de intelegere si sprijin :))

Amalia said...

Sofie, asta e, fiecare cum nimereste:)))