Saturday, May 30, 2009

Art Institute - Aripa Nouă, Step by Step

Acesta este podul pe care se poate intra în aripa nouă a Institutului de Artă din Chicago. A fost botezat The Nichols Bridgeway.


Mergând spre muzeu, aceasta este priveliştea din partea stângă, spre lac.

Aşa se vede din acelaşi punct, numai că privind spre dreapta.


Aşa se vede muzeul de pe pod.


Iar aceasta e terasa muzeului, la al treilea nivel. De aici se poate admira Millenium Park şi clădirile care îl înconjoară.


E mult metal, e adevărat, însă au reuşit să creeze un peisaj interesant, o combinaţie de argintiu şi verde. Merită văzut într-o zi însorită şi veselă. Este unul din locurile unde te simţi cetăţean internaţional, una din cele mai grozave senzaţii, după părerea mea.


2 comments:

Anonymous said...

Super, mi-a placut- m-am simtit cetatean international doar privind fotografiile tale, locuiesti in apropiere de centre gigantice de cultura, ce fain. Duminica placuta, la tine abia incepe!
Si suntem amindoua, cum vad ca ai scris in postarea mai recenta, intr-o cautare asemanatoare...Cu liniste si seninatate, o sa ajungem probabil mai sigur decit cu stres si amaraciune. Tin pumnii la amindoua!Dar suntem pe drum bun, e tot mai clar :-)

Amalia said...

Corina, ai mare dreptate, si seninatatea trebuie sa invatam sa ne-o construim noi insine, cu rabdare si cu dragoste. Suntem pe drumul bun si urmeaza intalniri tot mai asteptate, tot mai fericite.