Thursday, May 29, 2008

Cititoare - Scriitoare la revista Tango

Am azi ocazia să mă umflu în pene şi să vă spun că am cîştigat concursul “Cititoare – Scriitoare” al revistei Tango pentru luna iunie. În fiecare lună se alege un text care se publică în revistă iar la finalul anului va apărea o carte cu toate textele, plus altele, marca Tango.

Revista pe iunie tocmai a apărut în Romania. Tema concursului pentru luna asta a fost “Iubim real în spaţiul virtual?”. Concluzia (mea) a fost că putem iubi o vreme în spaţiul virtual, dar nu la infinit.

5 comments:

Ganduri said...

Helppppppp!
Cred ca site-ul Tangoului e prea stiintific pt mine ca nu am gasit povestirea asa ca te rog lumineaza-ma cu un link ca tare mult as vrea sa o citesc.
Multumesc

D.I. said...

felicitari si la mai mare! ma bucur cand imi dai vesti dintr-astea!

Amalia said...

Luna asta deocamdată lipseşte butonul pentru concurs. Oricum să nu-ţi faci griji Diana, o să citeşti povestirea. Mersi de fidelitate!

Mihaela, mersi-mersi.

Cristina said...

Am cumparat revista.....Felicitari Ami....esti extraordinara, tare mult imi place cum scrii. Succes... si la cat mai multe prapadele premiate:)!
Cris

Amalia said...

Dacă scot o carte mă sponsorizezi? Adică nu tu, firma. Şi încă vreo două-trei care pot.

Piei, piei, interes, să rămînă numai arta! Mă bucur că ţi-a plăcut. Eu încă n-am văzut revista, mi-a descris-o mama la telefon :))