Friday, October 10, 2008

Dacă doriţi să revedeţi

Nu vă uitaţi chiar acum că nu e frumos dar în cancan poate fi văzută o poză cu amigdalele şi omuşorul Andreei Marin, dacă interesează pe cineva. Ştiu că nu interesează pe nimeni dar acum plec la librărie şi nu mai am timp să scriu altceva. E vineeeeeri. Să ne destrăbălăm organizat la mall, cât se mai poate. Nu cred că se mai poate mult timp. Şi mă obişnuisem.

PS: Librăria e peste drum de mall, n-am greşit. Ăştia sunt mână în mână.

6 comments:

Lola said...

M-ai facut sa ma uit. N-am vazut omusorul lui Marin, dar am citit de ziarista Sandra care a stat o saptamana la NY si n-a putut sa-si cumpere si ea o garderoba noua-ceva ca cica nu mai sunt magazine in marile cente comerciale din cauza de criza economica. Sa ma intreb oare la ce New York a fost ea?
Jesus, urasc genul asta de... can-can-uri.
Hope u had a great time at the library. Ce citesti?

Lola said...

*centRe comerciale, huh

Amalia said...

Te cred că le urăşti. Eu le vânez din când în când pentru perfecţiunea ridicolului. Omuşorul era în dreapta câinelui lui Băsescu :).

Am găsit aseară o carte interesantă despre un subiect care mă pasioneză (n-am idee de ce :))) strămutările culturale. Se numeşte "Chicago" şi e scrisă de egipteanul Alaa Al Aswany. E despre o medicinistă din Egipt strămutată cu bursă la University of Illinois.

Am terminat în schimb o carte delicioasă scrisă de un italin, Beppe Severgnini, se numeşte "La Bella Figura - A Field Guide to the Italian Mind". Uite ce scrie el la acknowledgments: "My sincere thanks go to my family, many friends, a few colleagues and all the good people who keep this country going and pretend that nothing is wrong". Toată cartea e scrisă în acest spirit.

Amalia said...

Mă duc să cer copyright pentru cuvântul "italin". Dacă nu îl primesc mă întorc să corectez în "italian".

Anda said...

Dar ceva autori romani tradusi sunt de gasit pe acolo? :) Eliade, poate?
Ma intreb daca la voi la mall e loc de promenada ca aici...Doamne-fereste sa vrei sa cumperi ceva, ca n-ai loc de aia care se plimba si de "fashion-statement"-uri...

Amalia said...

@anda: Am găsit într-adevăr Eliade.

La mall aici se plimbă lumea, că nu prea are pe unde în afară de centru şi de parcuri (dacă e vreme bună). La mall mai uiţi de nişte chestii.