Wednesday, July 8, 2009

Gând la gând

Şi, ca să nu mai plimbăm printre dinţii virtuali gustul cam trist al băgării anterioare de seamă, trebuie să recunosc că am întâlnit în ultimul timp şi oameni mişto, unii dintre ei şi datorită acestui blog. Îmi amintesc că l-am pornit în ianuarie 2008, după o excursie cu peripeţii la St. Louis. De fapt la St. Louis, vorba vine, căci majoritatea timpului ne-am petrecut-o pe autostrăzi. Atunci am vrut să povestesc ce s-a întâmplat, şi dacă tot am aşternut pe hârtie (electronică), de ce să nu afle şi alţii, la o adică.

Mi-au rămas în minte momentele primelor întâlniri cu prietenii cunoscuţi prin blog, le pot povesti pe fiecare. În afară de asta, mai sunt mulţi oameni de care mi-e dor, deşi nu i-am întâlnit încă, i-am cunoscut numai aici, în scris. Trag nădejde serioasă că vom dezbate cândva împreună, în direct, câteva dintre problemele importante ale lumilor în care trăim, la o terasă cu flori, cu cafele şi cu cât mai mult soare. Ei, sigur că pot să visez, si să îmi fac astfel un cadou suplimentar, post – ziua Americii. Asta pe lângă hoinăreala prin oraş, privitul artificiilor de departe, grătarul naţional, telefonul acasă, şi încă nişte mărunţişuri, care fac viaţa frumoasă.




7 comments:

Lola said...

Eu te tot astept la NY de vreun an :)

chris said...

pai daca vii la deva, sigur o sa stam la o terasa cu flori :) - poate chiar pe terasa mea pe care acuma se lipeste gresia si nu imi vine sa cred :D, abia astept!

Amalia said...

Lola, stiu, incercam sa vedem cum putem ajunge in vara asta. Mersi:)

chris, atunci sa aveti mult spor, sa fie gata terasa la timp.

oana said...

Amalia, si eu te astept la toamna, asa cum mi-ai spus.Soare cu siguranta va fi,terasele sunt pline de flori, unde mai pui ca aici e cafeaua si inghetata cea mai buna...

Flavius Ţerbea said...

Subscriu intru-totul!

Ghiocel07 said...

Pentru Deva subscriu si eu.

Amalia said...

oana: abia astept:)

Flavius: stiu si multumesc. Aproape ca imi vine sa-mi strig echipa, sa ne imbarcam in masina si sa tot gonim, 14 ore. Da' am restanta si la Lola, la NY, are dreptate ca am promis de anul trecut. Cred ca ma ramolesc.

Ghiocel07: o sa ne intalnim, sper sa se intample cat mai repede.