Friday, July 31, 2009

Ce vreau

Ce vreau e să mă trezesc cu bucurie dimineaţa. Iar seara să adorm lin. Iar noaptea să nu mai tresar. E mult, e puţin? E posibil?



9 comments:

Departe said...

Tata are o vorba, cum ca in sicriu cu siguranta ne vom odihni si voi fi foarte calmi. Asa ca faptul ca tresari, casimti, e semn bun, pana una alta, inseamna ca traiesti :)

cat despre bucurie dimineata.....asta cred ca ne dorim cu totii, nu?

Anonymous said...

Asta e durerea pe care mi-o canta sotul meu de vreo 2 luni...iar Levi e la el in tara, la o aruncatura de bat de familia lui, are un job bun, o cariera, o casnicie fericita, viata pusa in ordine...si totusi ceva nu ii da pace. Eu am zis ca noi, oamenii in general, mereu tânjim dupa ceva ce nu avem, ceva ce nu stim exact ce e, si ne facem existanta muuuult mai dificila si mai tensionata...

I said...

Nu e mult, de la o anumita varsta nu e nici putin si daca ma gandesc putin nu e imposibil.

to-morrow said...

Am invatat ca cel mai frumos lucru e ceva atat de banal, incat nu il bagam in seama: ca ne trezim dimineata.
Mai veseli, mai tafnosi, cu vreo amorteala sau in stare perfecta, acasa ori departe de ceea ce numeam candva "acasa".
Dar ne trezim. De aici poate porni totul. Restul.

Amalia said...

Departe, asa e, inseamna ca traiesc sau ca traiesc nu chiar pe sufletul meu. Adevarul e ca si la bine si la rau ma manifest puternic :)

Te pup pe tine pe obrazul drept si Londra pe obrazul stang.

Amalia said...

Ionela, sper din suflet ca acum sunteti linistiti si infloritori in inima muntilor. Ceva, ceva intotdeauna e mai complicat, dar asta nu se aplica in vacantza!

Amalia said...

YSY: ai dreptate, nu e imposibil.

Amalia said...

to-morrow: gata, azi m-am tuns, asa ca o sa ma trezesc hotarata sa ma ocup serios de ...restul. Multumesc :)

Anonymous said...

Hey very cool [url=http://www.frlongchamp-pascher.eu]sac longchamp[/url] blog!! Man .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your web site and take the feeds also??I am satisfied to find so many useful info here sac longchamp [url=http://www.frlongchamp-pascher.eu]sac pliage longchamp pas cher[/url] ,within the submit, we need develop extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .