Monday, July 13, 2009

13 al lui July

Nu prea mă mai uit la ştiri, ce rost are să aflu nenorocirile de pe chiar tot mapamondul. Că nu e numai rău în lume, aşa cum ni se dă impresia. Nici în România, nici în America, probabil că nicăieri. Ieri chiar aveam de gând să-mi fac şi eu blogul roz dar tocmai când să apăs pe buton m-a sunat o prietenă care mi-a spus că soţul ei a rămas şomer pentru a doua oară în decurs de un an. Sper din suflet să se rezolve repede, îmi sunt atât de simpatici. Dar, deşi nu mă uit la ştiri decât în trecere printre camere, îmi citesc cam aproape zilnic blogurile preferate, pentru că merit, vorba L’Oreal-ului. Şi mai ales pentru că merită ele.

Week-end-ul acesta superb l-am petrecut în compania a două fete care au şi blog. Mihaela şi Ionela. A fost grozav să fim împreună şi promit, jur, I swear că în seara asta descarc şi pozele din aparat. Dar nu înainte de a fugi la o îngheţată de cafea, raspberry şi cotton candy, că e exact momentul potrivit pentru acest tip de self-indulgent behavior.




8 comments:

D.I. said...

tiiiii....!!!! astept cu mare, mare nerabdare sa vad ce moaca am avut la vanatoarea de case :)) Te pun sa juri ca vei pastra toiul de tuica si ca mi-l vei arata peste 20 de ani, la un barbeque pe prispa "visului american":))
Te pup si sa aveti o noapte dulce precum inghetata de care pomenesti!

Anonymous said...

Hmmm...cafea, raspberry şi cotton candy...deja imi ploua in gura.

Sa-i spui Adelinei ca am floricelele intr-un pahar de shot cu apa.
V-am pupat!

Dana said...

Iti dau dreptate cu stirile...meritam mai mult, mai ales in weekend-uri!
Cat despre inghetata...numai de bine!:)Desi n-am savurat felurile alese de tine, te cred pe cuvant!:)

Amalia said...

Mihaela, atunci asa sa fie, la petrecerea de peste 20 de ani oi veni cu toiul si cu sociologiile alea bestiale pe care le-am cules din dormitor :))

Ionela, a doua zi inghetata n-a mai fost asa de buna fara tine, asa ca te poftesc frumos sa mai vii!!

Amalia said...

Dana, poti sa ma crezi pe cuvant, o iau martora si pe Ionela :) Duminica am luat ciocolata in loc de cotton candy, dar luni m-am dus si mi-am reparat greseala.

D.I. said...

@Amalia: ala era dormitor...?:)) ce mai conteaza..? esentialul este ca am tras o burta de ras zdravana....:)))

D.I. said...

PS: fetelor....n-am mancat in viata mea de pana acum cottonu' despre care vorbiti voi acolo! se pare ca am pierdut ceva semnificativ....trebuie sa-mi repar greseala.

Amalia said...

Mihaela, lasa ca mergem, dca vrei, si la cotton candy ice cream, e albastra la culoare. Foarte albastra.