Thursday, November 6, 2008

Mall-ul şi publicul inaugurării sale

Am citit pe blogul oraşului Deva şi pe blogul lui Ciprian Sterian că ambele mall-uri, cel de la Deva şi cel de la Buzău sunt inaugurate respectând aceeaşi formulă: în prima zi se deschid porţile pentru publicul strâmt şi numai a doua zi pentru publicul larg. Foarte frumos, să nu se amestece şi să se calce pe picioare aceste două categorii speciale de public.

5 comments:

Anonymous said...

Mda, si in Cluj la fel s-a intamplat... :) Nu am fost la niciuna pentru ca nu ma puteam hotari (indrazneam sa nu ma prind) din care categorie fac parte!! :D

Anonymous said...

Ce mai lipseste: orarul sa fie facut in acelasi stil. De la ora x la ora y intra numai vip-urile si de la y si 5 minute pana la z sa intre "ceilalti".
Foarte important sa se lase cel putin 5 minute intre, ca nu cumva cele doua categorii sa se vada la ochi.

Storm said...

E si normal niciodata nu vor fi amestecate categoriile intre ele!Cine o mai vazut ca saracii sa ia masa cu cei bogati?Triam intr-o Romanie unde snobismul si aroganta fac parte din meniul principal..

to-morrow said...

Visez la magazinele cu un parfum personal, chiar retro. Mall-urile or fi ele utile, nu zic, insa prea depersonalizate.

Amalia said...

andutza: :))).

ionela: nu mai zi încă o dată că nu se ştie...

storm: ce mă îngrijorează la mall-urile alea e că dacă le ţin pe post de muzee, muzee o să piară. Dar am minţit, nu mă îngrijorează de loc.

to-morrow: aşa e. N-au parfum.