Saturday, November 22, 2008

Bucurie

Ieri am avut o bucurie mare, una care mi-a scos centimetrii din riglă, celsiuşii din termometru şi scrijelelile inegale ale imaginaţiei din domesticirea lăcaşurilor curente.

13 comments:

Anda said...

Ei, ma bucur! Stii ca imi place sa adun momente fericite, de asta cateva explicatii in plus nu m-ar fi deranjat!
Eu m-am mutat la o alta adresa, am niste motive pentru care nu as mai vrea sa se faca o legatura cu persoana mea "din realitate", sa spunem. Si intentionez sa tin toti ne-visatorii departe :) Asa ca te mai astept pe la mine si te rog mult-mult sa imi inventezi un pseudonim pentru blogroll-ul tau, inspirat cum numai tu stii :P Te pup.

Amalia said...

Anda, te mai pot citi undeva? Acum am văzut că blogul nu mai e. Aveam un mesaj pentru tine, pentru că am citit cel mai recent post de la vechea adresă (unde era şi poza)şi poate îl pot posta la noua adresă. Acum am şters link-ul tău. Îmi poţi scrie la amalianita@yahoo.com ca să ştiu unde te pot găsi.

Gata, la naiba cu nevisătorii!! Nu ne merită, nu ne bucură. Despre bucuria mea o să anunţ, numai că acum nu îmi aparţine numai mie şi de asta nu zic mai mult. Dar a fost aşa de mare că trebuia să spun că există :)). A fost nemaipomenită. Mulţumesc mult pentru mesaj.

Anda said...

Blogul exista intact, doar l-am mutat la http://visedespreviata.blogspot.com -poti sa ii dai link in blogroll-ul tau, doar sa nu il salvezi cu numele meu intreg. Astept cu nerabdare comentariul promis si vesti noi :)

Anonymous said...

aualeu amy, nu ne tine pe ace, acu cand esti asa bucuroasa, tocmai acu nu ne spui si noua!!

to-morrow said...

Si eu astept de 2 zile sa spui DE CE esti atat de bucuroasa... Cand spui :) ?

Amalia said...

Să nu vă supăraţi pe mine, nu acum.

Anonymous said...

Asta parca e tehnica de marketing. Ne tii in suspans ca sa intram din ora in ora pe blog sa vedem daca ai dezvaluit ceva. =))

Amalia said...

Ionela, draga mea, nu e tehnică de marketing. Voi care mă citiţi sunteţi ultimii pe care aş aplica vreo tehnică de marketing. Este o veste legată de scris. Gândindu-mă la marketing mi-am dat seama că este opusul iubirii.

Anonymous said...

Ma scuzi daca te-am suparat. Nu asta era intentia mea. Eram mult prea hyper de la o cafea acasa si un strabucks in masina, si m-am apucat de facut glume proaste.

O sa-mi dau doua peste mana si promit ca nu mai fac.

Amalia said...

Ionela,

Nici vorbă de aşa ceva :)).

Anonymous said...

hihhihi, deja a lasat sa-i scape ceva... asteptam...asteptam...

Anonymous said...

A, si m-am mai gandit la ceva... Vreau sa ma asigur ca atunci cand o sa fii o scriitoare renumita si plina de bani sa nu uiti ca ai copiat de la mine la chimie, :D:D:D, bine? si sa ma chemi din cand in cand la piscina la tine sa stam la soare :D:D:D

Amalia said...

Cristina,

Te chem. Dar până atunci mă chemi tu pe mine :)??