Thursday, September 4, 2008

Mister (tehnic, cred)

Am primit semnale că nu se salvează comentariile care nu sunt postate de pe un cont de blogspot. Culmea este că azi am vrut şi eu să las comentarii pe wordpress şi nu s-a salvat nici unul, le-a înghiţit nu ştiu cine, poate vreo problemă tehnică. Dacă cineva ştie mai multe şi poate face lumină... Eu sunt în întuneric. Setarea comentariilor pentru acest blog pretinde că poate comenta oricine, inclusiv anonimii. Iar acum se pare că nu mai poate posta comentarii decât cine are cont de blogspot :(

Dar evident, chiar dacă ştie cineva ceva şi nu are cont pe blogspot, nu poate să-mi spună. Las e-mail-ul amalianita@yahoo.com până îmi vine altă idee sau aflu ceva nou.

9 comments:

Anonymous said...

test, sa vad daca merge

Amalia said...

Ceva a fost, sau e, că nu am putut nici eu posta pe wordpress si am văzut că nici alţii nu au putut posta pe alte bloguri de pe Blogger.

Donazz said...

doamna, recomandam calduros sa nu va puneti (scuzati expresia) adresa de meil asa la uscat in aerul caldutz de internet caci circula curenti care culeg adrese si trimit niste spam/uri, junk mailuri si alte alea de o sa ti se ia de atitea meiluri nedorite. Decit atit am avut a zicea! Pupam si n-am uitat de intilnirea noastra...

D.I. said...

Amalia, poza cu rochie rosie cu crinolina e bestiala! aplauze la scena deschisa!

Anonymous said...

Si eu vreau sa vad daca se poate comenta.

Anonymous said...

Ura, se poate ! Si nu am facut nimic deosebit. Acelasi lucri ca si ieri, alaltaieri..... Toate cele bune.

to-morrow said...

Imi place teribil poza cu crinolina. Cred ca asa esti tu in sufletul tau, lady!

Anonymous said...

Mai am o dilema, de ce nu apare avatarul ? Vom mai incerca si-i dam noi de capat.

Amalia said...

@Donazz: pupăm, şi casa noastră regală aşteaptă revederea... ne pregătim să ne deplasăm la reşedinţa domniei voastre, ne exprimăm speranţa că drumul e practicabil iar trăsură noastră va porni; cu stimă.