Friday, September 12, 2008

Din una în alta

Pornind de la ultima frază a textului anterior, unde am sesizat că lipseşte clarificarea Interiorul Casei Loma s-a mai modificat, ţinând cont că..., mi-a alunecat gândul spre interiorul meu, despre care (oarecum similar) s-ar putea spune că s-a mai modificat şi el, ţinând cont că la un moment dat a funcţionat (fără succes) ca emigrant în America... Nu că n-aş iubi (şi) America, dar o iubesc ca pe un amant, de la care ştiu că trebuie să plec. O iubesc cu cărţile ei, cu universităţile ei mari, cu cercetătorii ei harnici care au băgat sub microscop şi materia dar şi dragostea, cu parfumurile, poşetele şi hainele ei întotdeauna un pic mai ieftine, cu dezmăţul autostrăzilor pe care poţi conduce maşina şi concomitent îţi poţi scoate (dacă ai poftă) piciorul stâng pe geam, pentru că trăsura ta nu are ambreiaj... Da.

2 comments:

to-morrow said...

Intr-adevar, nu le poti avea pe toate intr-un singur loc...
Din Romania de ieri (strict de ieri, adica de vineri):
Palmier furat din centrul Capitalei, ziua in amiaza mare http://www.realitatea.net/palmierii-din-centrul-capitalei-au-inceput-sa-dispara_346751.html
si
abecedare impachetate in postere mai...dezgolite (in Dambovita)
http://www.gandul.info/scoala/abecedare-impachetate-in-postere-cu-femei-goale.html?3934;3171435
Cu siguranta, nu e cale sa te plictisesti aici citind presa :)
PS iar pe scena politica e zilnic cate un mic scandal/atac politic, deja a intrat in banal. Au trecut atatia ani si...tot asa.

Lola said...

Ti-ai luat amant pentru ca ceva lipsea din casnicie. Cam asa functioneaza. :)