Thursday, September 11, 2008

Casa Loma

Am mai găsit poze cu Casa Loma (uneori aşa bine sună o denumire în altă limbă, parcă nu era la fel dacă spuneam că am mai găsit poze cu Casa de pe Deal, sau poate o fi numai muzica limbii spaniole, cine ştie). După câteva zile de frig (deşi vizita s-a întâmplat la final de mai) am avut parte de o zi nemaipomenită de primăvară. Totul s-a potrivit bine, singurul regret este că timpul a fost cam scurt. Interiorul s-a mai modificat, ţinând cont şi de faptul că la un moment dat castelul a funcţionat (fără succes) şi ca hotel.




4 comments:

to-morrow said...

M-as simti ca o printesa daca as vizita Casa Loma. Ca o printesa din desenele animate Disney :) Imi place imaginea castelului pe fundalul unui cer clar, si ma intreb cum te simti oare cand hoinaresti pe aleea cu flori.

Dan Terteci said...

Te invidiez si ma bucur pentru tine!

Anonymous said...

Cred ca as fotografia fiecare fir de floare de pe alee.

Amalia said...

Gata, cititnd comentariile, imaginaţia mi-a luat-o razna. Alerg după ea, o prind de haină şi o aduc înapoi în casă. Apoi o rog să declare ce a produs. Oarecum spăşită mărturiseşte că şi-a închipuit o întâlnire la poalele unui castel, unde să fie prezenţi to-morrow, dan terteci, ghiocel şi câţi şi mai câţi. Denisa, Mihaela, Lucian şi toţi care ar putea simţi nevoia. Dacă nu poate la Casa Loma, atunci poate într-o zi pe lângă Peleş... Sau la Hunedoara...

Între timp mi-am băgat imaginaţia în pijama, i-am pus un pahar de apă pentru noapte, i-am dat un pupic pe nas şi i-am promis că mai discutăm mâine.