Friday, June 10, 2011

fixing life

Does anybody know any better moment than a rainy, wacky, greysh Thursday Chicago morning to buy a J'Adore Dior perfume?
Neither do I.

10 comments:

Denisa said...

LOL! Să-l porţi sănătoasă! :))

Amalia said...

mersi, J'Adore works, dar cheful de munca tot nu mi-l pot gasi, desi l-am cautat in genunchi prin toate cotloanele biroului.

ina bixade said...

L-am avut si eu acum citiva ani si inca imi place. Sa mirosi frumos in continuare, asadar!

Beatrice said...

Eu traiesc in tara lovita de epidemia alergiei la parfum. Am inca parfumuri aduse din Romania, acum aproape 5 ani. Dupa mine, alergia asta e mai mult o fitza, dar nu pot decat sa ma supun regulii "this office building is perfume free". Sigur, nu e si "curry smell free".
In alta ordine de idei, j'adore J'Adore :)

Amalia said...

ina, am un ceva legat de anumite parfumuri, desi nici la aceste articole nu mai pun paie pe focul comercial ca pe timpuri.

Amalia said...

Beatrice: curati si uscati si neparfumati :)

Sofie said...

J'adore l'absolu ... efect garantat la ploaie :)
Dar pe Chanel 22 l-ai incercat? :)

Beatrice, am auzit de politichia respectiva prin estul Canadei, dar am crezut ca-s doar exagerari ... tu chiar lucrezi intr-o cladire din asta?!? ... geeez ... eu le-as da cu tifla: "I'm not wearing perfume, is just my body wash and my shampoo, I'm allergic at non-fragrance products :)"

Beatrice said...

Sofie - da, etajul la care lucrez este "perfume free"! Acum doi ani, la master, cand am ales un anume curs, instructiunile trimise pe email de secretara incepeau nu cu programa, orarul, etc., ci cu mentiunea ca in salile departamentului respectiv (doua etaje din cladirea universitatii) este interzis orice fel de parfum, inclusiv deodorantul. Si-am zis atunci: pe bune??? O prietena a avut de furca urat cu o colega care a sunat la 911 ca nu poate sa respire! Da, e ATAT de rau!

Monica said...

mie nu mi-a placut J'adore niciodata, dar am o alta lista cuprinzatoare:)))
Beatrice, dupa ce m-a chinuit cu un Eternity o reporterita cu care ma intalneam mereu pe la filmari (de-mi ieseau ca naiba, nu pentru ca as fi eu bleaga ci, desigur, din cauza parfumului) mai-mai sa fiu de acord cu politica no perfume si no deo. Dar asta-mi miroase a metrou parizian la ora 7, deci iute. Sa pricep ca lumea foloseste bicarbonat, alaun, deodorante eco bio sau cum? recent intoarsa de la Boston stau si ma minunez la niste reguli de la o gradinita: se doarme cu incaltamintea in picioare si iarna (in caz ca izbucneste un incendiu copiii pot fugi corespunzator), copiilor li se dau bauturi de la gheata, copiii nu au voie sa duca de mancare cu alimente la care colegii lor sunt alergici (se face o lista), in caz ca Gica fura de la Ionel sandwichul sa nu i se intample ceva.

Beatrice said...

Monica, judecand dupa faptul ca, totusi, mai nimeni nu miroase urat (decat a curry, unii, uneori) si dupa ce se gaseste in magazine, lumea foloseste deodorante stick sau gel. Ce nu pricep este de ce spray-uri se gasesc garla pentru barbati, dar pentru femei ioc. Ok, freon, ecologie, inteleg, dar de unde discriminarea?