Sunday, March 2, 2008

Curriculum vite

- sau vitele din curriculum-ul meu -

Am început aşa şi aşa. Cu un job la o firmă de construcţii. De acolo m-am mutat, absolut pe meritul meu, într-o editură. De la editură am cotit spre o cameră de comerţ. Apoi am luat o pauză, am făcut un copil, după care mi-am întins aripile şi am zburat în America. Aici lucrez într-o companie de contabilitate în care am zis că stau pînă mă hotărăsc unde plec. Mai durează. Un pic.

3 comments:

AD said...

Dureaza pentru ca si slujbele mai putin perfecte sint mult mai putin stresante ca alea din tara. Daca-ti vezi de treaba e bine, daca nu esti dat afara scurt. Fara stres.


http://americanul.com

Amalia said...

Este stres destul, sa stii. Nu se pune problema sa fiu data afara, ma gindesc sa plec eu, eventual.

Acuma depinde, de la caz la caz.

Donazz said...

Es-ce-lent! Zic! Ca sa vezi cum intra o viata de om in citeva rinduri. Asta imi aminteste cum m-am intilnit cu un coleg de liceu cindva la mare la o terasa. Nu ne mai vazusem de fix 7 ani. Si ma intreaba "ce faci?". Si devin confuza.. zic: "ce-am facut in ultimii 7 ani sau ce-am mai facut asa in general, in ultimele zile, pe aici prin statiune?".. Well, m-am speriat cit de repede am terminat de povestit ce facusem in ultimii 7 ani. Si nu facusem chiar putine..:)