Tuesday, April 26, 2011

San Francisco


Fix asta îmi trebuia, după ce că aveam un amor urban pe Coasta de Est, acum am unul mare şi pe Coasta de Vest. Am bănuit eu că o să îmi placă la San Fran, dar realitatea a bătut uite aşa la fund bănuiala. Când am aterizat şi am văzut dealuri verzi mi-era frică să nu fugă careva cu ele până nu apuc să le pozez şi eu. Pe urmă.... Jeeez, am scos capul de la metrou şi am văzut un tramvai portocaliu! Cable cars, Golden Gate, Alamo Square sunt numai câteva din locaţiile unde am putut fi văzută cu fericirea pe chip în decursul săptămânii trecute. Chiar vreau să fiu turistu ăla cool care a traveled the world şi nu mai sare ca un cangur pe la obiective dar să dea naiba dacă reuşesc Mai încerc dar nu promit. Ş-apăi California mi-a furat inima. Oare câte amoruri din astea încap în ea?

6 comments:

Cristi VADUVA said...

Superba intreaga californie, pacat ca traficul e groaznic si ca fara spaniola cu greu poti sa traiesti pe acolo, oricum San Francisco m-a cucerit si pe mine - e greu sa nu-l adori - http://www.vaduva.ro/golden-gate-bridge-san-francisco-california/ ... desi la fel de greu e sa spui unde anume e mai frumos, incepand cu Lake Tahoe, San Francisco, Silicon Valley e visul oricarui pasionat de IT&C pana la Los Angeles si San Diego ... http://www.vaduva.ro/lake-tahoe-silicon-valley-san-francisco/ - toate zonele sunt parca desprinse din povesti. I love California si tare ma gandesc sa ma mut pe acolo - dar inca analizez situatia.

PS: Scuze de link-uri, insa o poza face cat 50 de cuvinte, daca te deranjeaza poti sterge link-urile fara nici o problema.

amalia said...

sint frumoase pozele, Cristi, mersi de linkuri.
Noi am fost doar in oras de data asta si n-am folosit deloc masina, numai cable cars, troleibuzul si tramvaiul. La Golden Gate am ajuns repede cu autobuzul.
Analizeaza situatia si muta-te mai repede, sa te vizitam si noi :)

D.I. said...

Imi place sa spun ca..."ti-am spus"- dar TI-AM SPUS eu ca sunt atatea si atatea alte locuri cu care iti poti umple inima, pe aici..! Mie, intr-un mod ciudat si de neinteles, nu mi-a umplut-o California- ci alte zone, spre care te indemn sa te indrepti pe viitor (ca sa-mi faca o data in plus placere sa spun ca..."ti-am spus") :)

Diana said...

Vin si eu la spartul targului..ca de obicei:) San Fran e ok...dar data viitoare incearca mai jos pe coasta.

P.S. Bine-am venit pe blogul tau!:)Mi-a luat ceva timp!:))

Amalia said...

Diana, in afara de neplacutul detaliu al gasirii unui job, practic sint cu bagajele la usa pentru California, fara intentia de a ma intoarce prea curand pe aici. In momentul asta la Chicago sint 45F, bate vantul rau si ploua.

Deci n-ai venit deloc la spartul targului, ca din aprilie incoace numai la ocean, dealuri si palmieri ma gandesc :))

Iti urmaresc blogul cu mare placere.

Diana said...

Bafta multa atunci! Piata nu e cea mai buna acum(comparativ cu alti ani) dar sunt convinsa ca o sa-l gasesti(pe job).
Unde in Cali?:)