Tuesday, November 9, 2010

Auto report


Azi, în trei din dăţile în care mi-am ridicat privirea din treburile foarte serioase pe care le manufacturam, şi am aruncat-o pe geam, am văzut 3 (trei) smart-uri pe şosea. Nu, nu era acelaşi, mergând să cumpere chips-uri, apoi ketchup, apoi biscuiţi de la supermarket. Ştiu asta sigur, că erau culori diferite. Dacă îl mai punem la socoteala şi pe ăla roşu de pe strada de lângă bibliotecă, parcat lângă gura de canal care a stat vreme de un an să se prăbuşească, avem patru smart-uri numai în aria mea de acoperire. Ce să fie? Ce să fie?

4 comments:

Monica said...

un serendipity ca iti place. dar ma mira sa aflu ca exista asa ceva acolo la voi.

Mircea said...

smarturile sunt folosite de o populatie de mini-americani care au in just de 80-90 cm inaltime. Pentru ei chiar si masinile astea sunt big :)) :))

acum serios, incep sa isi dea seama ca e mai ieftin sa mearga cu asa ceva, sau ai prin zona oameni de prin alta parte care nu vad o problema in a conduce smarturi

Amalia said...

Monica, exista, dragutele, si sunt asa de simpatice cum se strecoara ele printre bashtanii pe patru roti, ca iti vine sa le tragi cu ochiul in semn de solidaritate :)
Azi am mai vazut unul, alb, la drive-in-ul de la banca. Avea numarul de inmatriculare ISHKEE.

Amalia said...

Mircea, incep sa-si dea seama, deja sunt cinci :)