Sunday, December 28, 2008

Moşul de Sâmbătă

E luni şi a trecut Crăciunul şi eu sunt datoare cu Moşul de Sâmbătă. Trebuia să fie moşul tuturor prietenilor care au bunătatea să vină aici, un moş foarte bătrân şi foarte bun, foarte înţelept şi foarte rar. Cred că s-a speriat de goliciunea sacului după coborârea sub bradul fiecărui copil şi, ca să nu meargă cu mâna goala la Pol, ne-a luat toată zăpada de pe drumuri, de pe trotuare, de prin brazi şi de prin toate cele. Acum pare că e finalul toamnei dar e doar finalul anului, iarnă de-a binelea, chiar dacă blândă şi înţelegătoare. Toţi moşii aceştia au şi ei o poveste, i-am întâlnit în acelaşi loc, în Michigan.

4 comments:

to-morrow said...

Multumiri pentru toti Mosii. Astept povestea lor: cum i-ai intalnit in Michigan?

Anonymous said...

Noi, aici in Evansville IN, nu am avut zapada deloc anul asta, iar in ziua de Craciun mi-am plimbat cainele in bluza cu maneca scurta. Se pare ca sacul cu zapada s-a golit inainte ca Mosul sa ajunga si la noi.

Nu cred ca am apucat sa va urez 'Sarbatori Fericite!' asa ca o fac cu intarziere si cu scuzele ce se cuvin. Va doresc un an nou plin de reusite, fara prea multe capre si cu mult spor in penita(sau in tastatura?)!

Amalia said...

I-am întâlnit la un mare magazin cu podoabe de Crăciun în Michigan, ei spun că e cel mai mare din lume, dar parcă poţi să ştii:)).

Amalia said...

Ionela, delocuţ, delocuţ? Înseamnă că s-a scuturat cam toată pe la noi, dar acum nici aici nu mai e. Mulţumesc mult, vă doresc şi eu La Mulţi Ani, cu sănătate, cu bucurii, cu fericire.