Thursday, December 24, 2009

Sărbători Fericite!













Declar oficial deschis şi închis sezonul de tăiat ceapa.

Vă doresc Crăciun Frumos şi Fericit, La Mulţi Ani Grozavi, continuând chiar cu anul 2010!

8 comments:

Anonymous said...

Primiti cu colinda?

Sofie said...

Amalia, va doresc un Craciun fericit si linistit, multa fericire, sanatate si tot binele din lume!
Si nu cred ca trebuie sa-ti mai spun cit de mult ma bucur ca te-am intilnit, chiar daca acum e doar virtual, va veni ea si ziua realului :).

Anonymous said...

Sarbatori fericite si Craciun binecuvantat iti doresc, draga Amalia si toate cele bune!Din Elvetie fara ninsori, dar cu sarmale...

Lola said...

Hai ca-ti mai zic o data Craciun fericit!
Va imbratisez cu drag :-*

Anonymous said...

Craciun fericit si un an asa cum ti-l doresti.

Anonymous said...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonymous said...

mul?umiri foarte interesant,