Sunday, September 20, 2009

Blog and the City of Chicago

Oooops, we did it and geeee, we’ll do it again. Ieri, în cea mai desăvârşită zi a sezonului de toamnă – iarnă 2009, noi, trei ţiitoare serioase de blog din Chicago, ne-am mobilizat şi ne-am sincronizat astfel încât să coborâm de pe monitoare direct într-unul din cele mai simpatice locuri ale metropolei, Lincoln Square. Pe cinstea mea de romantică fără vindecare, o zi mai frumoasă nu se putea găsi. Ne-am adunat care de mai aproape, care de mai departe, şi am pus vreme de trei ore la cale atât Ţara Americană, cât şi Ţara Românească, vecină şi prietenă. Îmi amintesc că am început după ora unu şi am sfârşit după ora patru, nu de alta, dar să nu ne dea dispărute respectivele familii rămase acasă.

Am condimentat conversaţiile cu bere, cu Pomosa şi Mimosa, nişte licori cu care eu nu m-am întâlnit până ieri, aspect pe care îl regret. De fapt nu ştiu să vă spun despre bere şi Pomosa, dar Mimosa este suc de portocale amestecat cu şampanie şi n-a fost rău. Am campat la o terasă, am depănat poveşti, pe scurt, a fost plăcut şi până la primul colţ deja am hotărât să repetăm isprava, probabil cam într-o lună, deoarece fericita numită Ana Maria pleacă în vacanţăăăăăă. Dar noi vom ţine fortul în stare bună de funcţionare până se întoarce ea şi, mai mult, plănuim să îndrăznim să le invităm şi pe Ionela şi Mihaela să ne fie alături la manifestarea viitoare. Ba chiar am putea să ne obrăznicim îngrozitor şi să propunem o excursie la Chicago, sometime soon, şi celor care scriu frumos şi sunt localizaţi la New York, Williamsburg, aş îndrăzni să spun şi Vancouver, căci nu se ştie niciodată din ce avion sare iepurele.


În poză apărem aşa: prima din dreapta este Ana Maria, la mijloc este Dona, iar la stânga eşicherului apolitic sunt eu.

Acestea fiind împărtăşite şi lămurite, vă urez o săptămână plină de tot ce vă doriţi :)


13 comments:

Anonymous said...

Musai repetat, mai sunt atatea de spus, atatea beri si mimoze de baut... :)

Mikidos said...

dragutele!!!

Donazz said...

omg, omg! Si toamna abia a inceput.. cite povesti la gura sobei mai avem de spus..
sa ne fie intr-un ceas bun!

Departe said...

deci poza asta se poate trece la rubrica "Dezvaluiri incendiare"

...si trebuie sa recunosc, va invidiez intalnirea....

Valy & Deima said...

Tineti-o tot asa doamnelor, viata trebuie traita si consumata. Va uram zile cat mai frumoase atat in vacante cat si in superbul Chicago.
Colorado va saluta !

Lola said...

Pai sa venim noi la Chicago, ca si voi ati venit la NY :P
Ma bucur ca v-ati intalnit si ar trebui sa o faceti mai des. Uite-asa mai afla si Amalia de mimoze :D

Anonymous said...

I'm in. I'm in. Pastrati invitatia si locul la terasa cald, ca vin invartindu-ma. Oh, noroc cu blogurile astea, ca "am dat" de voi.

tudor CeMerita.ro said...

orice iesire in oras necesita dorint

(campania commenturilor irelevante a.k.a. spam)

Sofie said...

Eu recunosc ca va invidiez ... fiindca sunteti vecine si va puteti intilni la cafele si mimose reale :) ...

ps
Cosmopolitanu' l-ai incercat? :P

Flavius Ţerbea said...

Fetelor, eu va invidiez! :)
Si ideea e ca daca nu mergem in octombrie in Romanaia atunci ar fi in plan un oras cu vanturi multe si restaurant Perla la botul calului...
Felicitari pentru intalnire si spor la depanat povesti si in scris.

Antoaneta said...

Uf, nu ne-am nimerit la NY simultan. Multumesc de vizita si parere. As veni si eu la Chicago, tot tânjesc, dar si preturile la avioane sunt greu de digerat, si dizolvat în buget, mai curând se dizolva el. Doar sa prind un special, si vin în zbor:)

Am râs de m-am prapadit de tarantula ta, eu de cinci încerc sa ma obicinuiesc cu franceza québécoasa si nu-mi iese neam.

Amalia said...

Eu propun sa stam cu ochii pe site-urile cu bilete de avion, ca numai pardalnicul de zbor ne mai impiedica a ne vedea pe scara mai extinsa. Nu?

Departe, Valy, Lola, Sofie, Flavius, Antoaneta, iar m-ati facut sa imi doresc sa ne intalnim si "pe bune", cum se spune.

Antoaneta said...

Great minds think alike;)