Sunday, February 17, 2008

Dar daţi-ne un pic de Soare!

Pentru numele... Daţi-ne un pic de Soare! Sau nu s-a plătit factura? Ţineţi vremea asta pentru luni, marţi şi miercuri. Azi e duminică şi vrem să zburdăm afară. Încă de dimineaţă plouă, cu un cer supărat, e gri orizontul, pînă şi zăpăda s-a dus.

Am stat în pat cu "Sex and the City" şi patru plăcinte fierbinţi. Acuma ne îmbrăcăm să mergem să vedem Art Institute, muzeul de artă din Chicago. Luna asta se vizitează gratuit şi mergem să take advantage de asta. Au şi tablouri impresioniste care conţin tot soarele care ne lipseşte. Am plecat.

A apărut Soarele!!! (pentru un minut)


Lasă. Nu te mai gîndi. Ne-am întors acasă şi asta n-ar fi nimic, dar ne-am întors la fel la fel de inculţi cum am plecat. Am ajuns în centru repede, s-a mers bine pe autostradă. Ne-am învîrtit să găsim parcare (fără plată). De obicei ţine. Azi ne-a lut ceva mai mult şi parcarea era ceva mai departe. Pe drumul de la maşină la muzeu a început să plouă. A plouat tare, cu bulbuci, aş putea spune. M-am udat pe blugi pînă la genunchi şi pe pantofi pînă la glezne. La muzeu era un puhoi de lume. Ne-am enervat, cine mai ştie de ce. Poate de la picioarele ude, de la înghesuială, de la una, de la alta. Am pornit înapoi spre maşină şi spre casă. Nu vă lasaţi înşelaţi. Poza e de data trecută.

2 comments:

Donazz said...

Lasa mama, ca mergem impreuna intr-o luni. Ca nu e de mers in uichend nici cu bani!
In rest, bucura-te de soare, na! Minus treishpatru de mii de grade DAR ce soare frumos atirna pe cer!

Amalia said...

Serios, erau infiorator de multi doritori de cultura!! Parca dintr-o data mi-am simtit picioarele si mai ude de ploaie, am eshuat pe o bancutza si am zis: iihhhh!

Monet, Monet, dar parca nici cu picioarele in ligheanul din pantofi nu merge!

Iar despre Soare(le de Chicago in februarie 2008)... mai vorbim cind isi polizeaza dinzii aia ascutiti din fatza.