Tuesday, April 26, 2011

San Francisco


Fix asta îmi trebuia, după ce că aveam un amor urban pe Coasta de Est, acum am unul mare şi pe Coasta de Vest. Am bănuit eu că o să îmi placă la San Fran, dar realitatea a bătut uite aşa la fund bănuiala. Când am aterizat şi am văzut dealuri verzi mi-era frică să nu fugă careva cu ele până nu apuc să le pozez şi eu. Pe urmă.... Jeeez, am scos capul de la metrou şi am văzut un tramvai portocaliu! Cable cars, Golden Gate, Alamo Square sunt numai câteva din locaţiile unde am putut fi văzută cu fericirea pe chip în decursul săptămânii trecute. Chiar vreau să fiu turistu ăla cool care a traveled the world şi nu mai sare ca un cangur pe la obiective dar să dea naiba dacă reuşesc Mai încerc dar nu promit. Ş-apăi California mi-a furat inima. Oare câte amoruri din astea încap în ea?

Friday, April 8, 2011

alternative materne de seara

Oare cum e mai bine? Sa fii mama buna (spala-te pe dinti si pune-ti pijamaua, auzi, e 9 jumate si o sa fii obosita maine, blah, blaaaah) sau sa fii o mama misto (sa dansezi cu copila in living-room la 10 si ceva pe Ace of Base - Happy Nation, We're living in a Haaaappy Nation)?

Saturday, April 2, 2011

ce-mi lipseşte din România

Beatrice, colega noastră de frig, a avut curajul :) să mă întrebe ce-mi lipseşte din România. Deşi ea a dat deja cel mai bun răspuns, şi anume "Europa", am zis hai să detaliez şi eu puţin, că aşa e frumos şi politicos. Deci îmi lipsesc al naibii de mult:

  1. mersul pe jos

  2. clădirile faine

  3. mersul pe jos printre clădiri faine

  4. mama

  5. dealurile

  6. distanţele mici între obiective culturale semnificative

  7. Sibiul, Clujul şi Timişoara

  8. Cetatea Devei

  9. scosul capului pe geamul de la bucătărie ca să le strig prietenelor că vin şi eu în oraş

  10. mersul cu rapidul Budapesta - Bucureşti

Cu ce am înlocuit toate astea vă voi povesti într-un episod viitor, că doar mai treceţi pe aici, nu?